Bladmuziek Drums - Muziekboeken Drums

Op zoek naar bladmuziek en muziekboeken voor drums? Bladmuziekwinkel.nl heeft een uitgebreid assortiment bladmuziek drums. Eenvoudig bestellen en snel in huis met thuiswinkel waarborg.

U bevindt zich bij: Home > Slagwerk > Drums > Drums Bladmuziek
Sorteer resultaten

Play Drums with 18 Classic Songs

Leer drumpartijen van verschillende bands via de noot voor noot transcripties en speel mee met de speciaal opgenomen CD met backing tracks. Op de CD staan ook de complete demo's van elk nummer. In standaard drumnotatie met de complete songteksten.
26,20

Play Drums With

Leer drumpartijen van Razorlight via de noot voor noot transcripties en speel mee met de speciaal opgenomen CD met backing tracks. Op de CD staan ook de complete demo's van elk nummer. In standaard drumnotatie met de complete songteksten.
27,20

Play Drums With

Leer drumpartijen van deze band via de noot voor noot transcripties en speel mee met de speciaal opgenomen CD met backing tracks. Op de CD staan ook de complete demo's van elk nummer. In standaard drumnotatie met de complete songteksten.
20,70

Play Drums With... Coldplay

Leer Will Champion's drumpartijen via de noot voor noot transcripties en speel mee met de speciaal opgenomen CD met backing tracks. In standaard drumnotatie met de complete songteksten.
20,70

Play Drums With Jazz Standards

Leer drumpartijen van 9 jazzstandards via de noot voor noot transcripties en speel mee met de speciaal opgenomen CD met backing tracks. Op de CD staan ook de complete demo's van elk nummer. In standaard drumnotatie met de complete songteksten.
20,70

Play Drums With Classic Songs

Leer drumpartijen van 7 popklassiekers via de noot voor noot transcripties en speel mee met de speciaal opgenomen CD met backing tracks. Op de CD staan ook de complete demo's van elk nummer. In standaard drumnotatie met de complete songteksten.
20,70

Advanced Funk Studies

Advanced Funk Studies van Rick Latham is al meer dan 25 jaar een bestseller op het gebied van funk drums.
31,80

Stick Control - Snaredrummer

Stick Control For The Snare Drummer van George Stone is een gespecialiseerd oefenboek voor de gevorderde drummer.
15,90

Funky Primer Drums

De titel van dit boek zegt genoeg. Charles Dows laat je zien hoe je een geweldige funky, rock drummer kan worden.
14,80

Essential Elements (NL)

Essential Elements is een lesmethode voor klassikaal of groepsonderwijs. DIt is Essential Elements voor slagwerk.
23,00

Tipboek Drums

Tweede geheel herziene druk. Met 23 Tipcodes.
17,50
Sorteer resultaten