Bladmuziek Bugel

U bevindt zich bij: Home > Blazers > Bugel
Sorteer resultaten

Band Time Expert Bugel 2

Als vervolg op Band Time Starter heeft Jacob de Haan met Band Time Expert een tweede speelboek voor jeugdorkesten afgeleverd. Dit kan apart maar ook parallel aan het tweede deel van Horen Lezen & Spelen worden gebruikt.
7,50

Band Time Expert Bugel 1

Als vervolg op Band Time Starter heeft componist Jacob de Haan met Band Time Expert een tweede speelboek voor jeugdorkesten afgeleverd.
7,50

Horen Lezen & Spelen 3 Trompet Stijlboek

Aanvullend speelmateriaal bij Horen lezen & spelen deel 3 voor Trompet/Bugel/Bariton/Euphonium.
15,00

Horen Lezen & Spelen 3 Bugel + CD

Horen lezen & spelen _ de meest complete methode voor blazers _ is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs.
21,00

Band Time Starter Trompet 2 (bugel)

Band Time Starter Trompet 2 (bugel)
7,50

Band Time Starter Trompet 1 (bugel)

Band Time Starter Trompet 1 (bugel)
7,50

Horen Lesen & Spielen 2 Bugel+ CD

Horen Lesen & Spielen 2 Bugel+ CD
21,00

Horen Lezen & Spelen 2 Bugel + CD

Horen lezen & spelen _ de meest complete methode voor blazers _ is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs. De begeleidings-CD's zorgen voor extra speelplezier.
21,00

Horen Lesen & Spielen 1 Bugel+ CD

Horen Lesen & Spielen 1 Bugel+ CD
21,00

Horen Lezen & Spelen 1 Trompet Bekende Liedjes

Voor Trompet / Bugel / Bariton / Euphonium. Bij de methode Horen lezen & spelen: een speelboek met meer dan zestig liedjes.
11,50

Horen Lezen & Spelen 1 Trompet & Bugel Trioboek

De muzikanten in de dop kunnen de hier verzamelde trios van Jacob de Haan en Andr_ Waignein spelen vanaf les 10. Ook los van de methode horen lezen en spelen zorgen ze voor speelplezier samen met anderen.
15,00

Horen Lezen & Spelen 1 Bugel + CD

Deel1 uit de serie horen lezen & spelen _ de meest complete methode voor blazers _ is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs.
21,00
Sorteer resultaten